Közösségeink

Peregrin - 2020

,

Peregrin

A 2019-2020-as tanévben rendezték meg először a Peregrin nevezetű online vetélkedőt, melyen a Kecskeméti Református Gimnázium lett a legeredményesebb iskola, és Internátusunk egyik csapata is szép helyezést ért el.

A Peregrin kerettörténete:

A kerettörténet szerint egy véletlen baleset miatt a Galaktikus Könyvtár Naprendszer Enciklopédiájából eltűntek a magyar reformátusoktatásról és iskolákról szóló adatok. A felbecsülhetetlen értékű digitális információk visszaszerzésére a Galaktikus Tanács a gyakorlott online nyomozót, a Földbolygó egyik nagy szakértőjét, Peregrint kérte fel. Peregrin küldetése azonban csak a játékosok segítségével járhat sikerrel.

A verseny:

Az online vetélkedés 2019. október 2-án kezdődött, 177 induló csapattal, melyek közül 2020. január 25-én hirdették ki a legjobb ötöt.  Ezek között volt Internátusunk Bulgur nevezetű csapata (Gaál Márton, Makai László, Sárkány Patrik), mely 4. helyezést érte el.

Mentoruk Bodor Zoltán, kollégiumunk egyik nevelőtanára volt, aki a legaktívabb mentornak járó díjat is megszerezte. A versenyzők azt is elárulták, hogy nem számítottak ilyen jó eredményre, ők csak tették a dolgukat és oldották a feladatsorokat.

Nagyon büszkék vagyunk rájuk.

 

Az összefoglalót írta: Chudi Levente

9. évfolyam

 

 

Neveld a gyermeket

a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól!

Jelentkezz hozzánk