Közösségi élet

Bemutatkozó est 2014

,

Idén a cserediák program keretében négy másodéves lévai diáklány jött el a kecskeméti Refibe, aminek nagyon örültünk. Természetesen az Internátusban laktak.

A kollégium diákjai a cserediákokkal együtt egy közös bemutatkozó esten vettek részt, amely a szokásos teaház keretében történt. A díszterem asztalait ünneplőbe öltöztette Éva néni kézműves csoportja. Mikor mindannyian helyet foglaltunk, Szilvi néni köszöntötte a vendég- és a helyi diákságot, majd a teaház Papp Daniella DÖK elnök vezetésével folytatódott. 

Elsőként a lévai lányok mutatkoztak be. Meséltek az iskolájuk épületéről, az igen családias hangulatáról és azt is megosztották velünk, hogy szabad idejükben mivel szeretnek foglalkozni. 

Ezután a kecskemétiek képviseletében Döbrentei Kamilla szólt pár szót a mi iskolánkról és az internátusról, majd érdekes előadásokkal szórakoztattuk cserediákjainkat. Az est további részében az ismerkedés egy csésze finom tea és süti mellett folytatódott.

Zárásként a teaház táncházzá alakult Molnár Tamás tanár úr vezetésével és igazán jó hangulat kerekedett.

Ahogy én láttam, a cserediákok és mi is nagyon jól éreztük magunkat, reméljük az egész itt töltött hét hasznos és szép élményekkel telt számukra.

Doroghy Tünde 9.d

Galéria megtekintése

Neveld a gyermeket

a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól!

Jelentkezz hozzánk