Közösségi élet

Arborétumi kirándulás

,

2012. szeptember 5-én internátusunk „kis csapata” útnak indult, hogy egy kellemes délutánt töltsön el az Arborétumban, csapatépítés és ismerkedés céljából. Az időjárás nagyon jó volt, hétágra sütött a nap. Voltak, akik biciklivel, mások gyalog tették meg a távot. Szerencsére mindenki épségben megérkezett, innentől kezdetét vette a móka és kacagás. 

A fiúk bemelegítésként fociztak, és persze néhány bátor lány is társult a csapathoz. Ám, amikor kellőképpen elfáradtak, játékos ügyességi verseny vette kezdetét. A hangulat a tetőfokára hágott, diákok és tanárok együtt szurkoltak a különböző versenyszámok közepette. A győztesek megkapták a megérdemelt jutalmukat, de természetesen a vesztes csapat sem távozott üres kézzel. 

Voltak olyan diákok, akik nem csatlakoztak a játékhoz, ők beszélgetéssel és ismerkedéssel töltötték a szabadidejüket. Hat óra tájban elfogyasztottuk a vacsoránkat, a jól megérdemelt gulyásleveset, amit Vass Ernő tanár úr készített. Nagyon finom volt.

Ezek után fáradtan, de élményekkel telve visszatértünk kollégiumunk falai közé. Saját, valamint diáktársaim nevében mondhatom, hogy nagyon élvezetes és emlékezetes délutánt töltöttünk el az arborétumban. Hálásak vagyunk nevelőtanárainknak, hogy biztosították számunkra ezt a lehetőséget és reméljük, hogy még sok hasonló élményben lesz részünk.

Gattyán Alexandra 11. c 

Galéria megtekintése

Neveld a gyermeket

a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól!

Jelentkezz hozzánk